En månad tog det att skriva råmanuset till det manus som fortfarande är ute på förlagsturné. En månad. Det är jäkligt bra jobbat, och jag har klappat mig mentalt på huvudet ett par gånger. Sedan är jag typen som gärna vill tävla om precis allting. Därför utmanade jag mig själv på att skriva även nästa råmanus på en månads tid.

Ganska galet, faktiskt. Det är många tusen ord om dagen. Varje dag.

Jag är nästan i mål, trots att jag blivit förhindrad att skriva när jag tänkt, många gånger. Det är bara ett par dagar kvar på min månad, men jag har kommit över den magiska gränsen på 50 000 ord. Även om jag inte hinner till sista planerade punkten så är jag redan nöjd. Asaballanöjd. För det blir bra. Inte bara jag-ska-skriva-fort-som-fan-och-visa-att-jag-får-ihop-något utan det blir ett manus som jag kan vara stolt över.

Men man kan väl säga att bloggen inte är högprioriterad just nu, så HEJ!